Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 08.12.2005, 14:40   #10
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Eeeeee moj Laky ...
A ja tako već punih 20 godina, samo što mi rad više sliči na magareći. Klavijatura, pa kad je narodnjak harmonika, pa opet klavijatura i tako u krug kako ti kažeš do ujutro. A pošto sam leed klavijaturista tj. započinjem i završavam zvaku pjesmu tako ti to mora biti ono cakum pakum. Sad je već i dobro pošto koristim stalak za harmoniku, ali prije mila majko. Harmoniku na sebe, pa desnom rukom malo harmoniku, malo klavijaturu. :twisted: Pa ima da ti kićma pukne. I još k tome svojih 110 kg. A oduvjek u bendu imam još 4 magarca koji se ne usude ni na WC bez mene, a kamo li započet pjesmu. Diktatura stari moj, to je jedini ljek

Ove godine se odmaramo. Odbio sam sve ponude za doček (nije mi bila lova interesantna), pa nakon 7 godina prvi put slavim Novu s prijateljima. Naravno, harmonika i bas su neizostavni, a vrlo vjerojatno će se pridručit i violinista. Na gitaristu ionako ozbiljno ne računamo jer uvijek "pogine" od alkohola do ponoći, tako da i ovaj put kao i snjim tako i bez njega
Ali zato će biti u igri janjac, prase, čobanac od divljači i 50 litara vina na nas 12 parova. Brate, ima da puknem do ujutru.

Treba počet trenirat zube i škembu za napore :wink:

Pozdrav
kreso je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
cjene, gde, godinu, ide, novu, svirke

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije