Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 22.03.2025, 13:44   #4
gnovako8
Odomaćeni član

gnovako8's Avatar

Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
gnovako8 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

i mene zanima ,ali samo ako pasu konektori i komplet kuciste lako onda izbusit rupicu koju da se pricvrsti ako nije isto ,a vjerovatno nije kao na Motifu ipak je to arranžer
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od MusicIsMyLife Pokaži Post
Pozdrav dobri narode. Zanima me postoji li osoba u regiji koja umije skratiti Genos da bude sa 5 oktava, tj sa 61 tipkom?
pozzz nevjerujem jer ima previse dugmića ,ako se skrati kud stavit te dugmice nestanu nigdje,ma da sam vidio pa1000 skracen bez zvcunika stavljene drvene stranice i tako sam vidio od pa600 napravljen doslovno modul kad bi se mogao nekako genos ja bi ga nanovo kupio a prodao sam ga najvise zbog veličine preglomazan je kupio sam sx720 setovi rade isto osim sto tipka nije kao na Genosu ali da se odsvirat imala je 61 tipka

Promijenjeno od gnovako8 (22.03.2025 u 13:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
gnovako8 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije