|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#14 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Banke Registracija će raditi ispravno bez obzira gdje se nalaze, u USER klavijature ili na USB sticku. Ti na pravilno mjesto moraš prebaciti sadržaj koji se poziva registracijama (Style, Voice, Multipad, Text ...) i u putanji registracije odrediti/promjeniti pravu lokaciju. Ako svoj USB stick staviš u utor Genosa koji se nalazi ispod klavijature, a koji je zaštićen, imati ćeš sve posloženo na prvu. Pozivaš registracije, one pozivaju sadržaj sa sticka i to je to. Ako ne koristiš "vlastite samplove" ,nije potrebna nikakava intervencija da bi sve radilo. Ako koristiš samplove morat ćeš ih upisati u Expansion memory klaviajture. Taj ej postupak u suštini jednostavan samo treba pozorno pratiti upute. O tome sam mnogo pisao na forumu, snimao video materijale i ne bi trebalo biti zamki. Samo treba pravilno, polagano i detaljno pratiti postupak. Vraćam se na registracije. Ako sadržaj (pod tim mislim na reg, sty, voice, multiapad ...) želiš imati u USERu klavijature, trebat će malo prilagoditi putanje u informacijama klavijature. AKo si na Tyrosu sadržaj imao smješten na HD, on se nalazi na lokaciji E:/ - slika 1 Kada taj sadržaj premjestiš na USER Genosa, on će se nalaziti na lokaciji C:/ - slika 2 Ti trebaš preinačaiti informacije unutar registracija i to možeš najjednostavnije napraviti s programom Yamaha Registration Manager, video opisuje postupak ali neka te ne buni što je u obratnom smjeru. Video sam radio za neke druge potrebe. https://youtu.be/r57Dzq_b0IQ?si=u6Vyt72AnmHE66EI |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|