|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 32
Downloads: 85
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]()
Probacu danas da skinem kontakt, mada se secam jednom davno sam probao i odustao jer nisam znao da se snadjem, mada bi sad trebalo biti lakse jer ima brdo tutorijala na YT. Pare i nisu neki problem, platio bih ja za dobar zvuk.
Jedno pitanje za taj Korg paket, da li zvuci kvalitetnije od njihovih zvukova sa klavijature? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Zvuči isto u suštini, jedino je kvalitetnije kada izbacuješ audio direktno iz toga na Cubase nego da snimaš sa klavijature kroz zvučnu, jer nemaš DA/AD konverzije, nego sve ostaje digitala.
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | Vux (15.09.2023) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Cool, hvala na pomoci, siguran sam da kompjuter bolje procesuira ceo miks od korga, bez muljanja, tako da cu verovatno tu opciju da isprobam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
KORG TRITON je smece jer ne cita nase setove i semplove kao sto je citala klavijatura, znaci nisu staviili virtualni RAM 96mb i samim tim nema nista od nasih setova, niti mozes iz nasih PCG da ucitas boje balkan bar od fabrike podesavanja.. smesnoo, i EXTREME I TRITON
![]() |
#5 | |
Vredan član društva