|
![]() |
#41 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Pozdrav!
Zanima me da li u motofa ima ulaz za mikrofon i da li je dobar za pravlje je matrica i nasnimavanje glasova. Ne trazim zamenu za cubase samo pitam za neke demo snimke...pravljenje matrica. Dodato: montage...sad gledam da sam napisao motif
KideSound Promijenjeno od palas (25.12.2019 u 08:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da malo oživim temu..
Uzeo sam prije par dana Montage i učitao set sa Motifa XF kojeg sam davno imao,znam da nije moguće očitati performance sa motifa, ali semplovi koje je očitao rade jako loše,svi su zamuljani i nema attacka, release, ništa, sve ih je potrebno ponovo editirati.? Ako je to tako onda ne vidim svrhu ni korist od toga što čita set od Motifa jer u biti nemaš ništa, opet sve ispočetka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 34
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Meni set od XF-a učitava najnormalnije i radi 10x bolje nego na XF-u. Nešto nije uredu. Je li ti OS updateovan na zadnji? Jel ti stick formatiran? Jesi probao učitati voice, a jesi prpbao učitati perfomanse? Mora raditi kao metak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imam zadnji OS.Formatiran usb,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Yamaha Montage se više neće proizvoditi.
https://www.yamahasynth.com/learn/mo...ntage-sayonara Nakon zahvale korisnicima i poklona u obliku besplatnog preuzimanja tri akustična klavira, najavljen je novi instrument koji dolazi u listopadu ove godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|