|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne radi gitarist ovaj sto vucemo iz User DrumKit,tacnije ostaje u istom akordu posto je na Acc1 usnimljen kao drum. Kada se u style edit Acc 1 traka prebaci na Acc onda radi normalno ali posto ga vuce iz user drumkit iako se snimi kao acc vraca ga na drum kad se pono pozove ritam.
Dali je ikako moguce Gitarist snimiti u u User01.pcg? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Prvi O.S. mogao da salje midi transpose informaciju na drugu klavijaturu .ovaj ne moze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
I mene isto zanima?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=jy1itXv9H38
mjesto da pisete ko ljudi ispod tog klipa na korg sajtu od OS novog, vi se svadjate na forumu koji niko ne cita, tako i fejs grupa milion... pisiteee im bolan ispod klipa na engleski sve sta vas jeb.. i jeb.. te im maaa ER !! samo tu verovatno imaju oci... ne znam kako nikad da skontate.. sta imate ovde i na fejsu blejatii., nema tu pomoci.. ja sviram 4x,. ne menjam nit imam potrebu, NEXT sistem radi ko lud i ima rama 3gb a seta nema ni danas veceg od 1gb.. i kad imas pa manager pakujes sebi set po zelji pre svirke kakva se svira a kamo li sta ostalo.. pozz
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mozes da pises koliko hoces ispod tog videa bas oni citaju komentare.
![]() Ti imas pa4x i nemas potrebu da prelazis na pa5x,a da si radio na pa3x dali bi dao 3000eu za vec isviran pa4x ili bi uzeo nov Pa5x sa garancijom ? Sto se tice Gitarista resio sam problem,slozio sam ga od nule u user.pcg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
sta faili polovnom pa4X?? jel ti vidis ko god prodaje da su pa4x nakon 5 godina i manje kaoo NOVIII, nigde lampice, tastera, vrhunska izradaa. slova od znoja ni jedno ikad izbledilooo, i bukvalno ko novi se prodajuuu..
secam se pre pa2x, ode dioda lampica , dugmica svega, pa pa3x uradili mnogo kvalitetnije da ured nisam se ni bunioo, a pa4x ko da je iz prodavnice i kod onog sto je iztezgario po sve satoree po balkanuu... zna se sta je ne kvalitet!! Kvalitet se placa!! pa60,80,600,500 800 itd braca plastikaa, izrdjase mrezice na zvucnicima,, izlizase se slova i boje plastike... plasstika tipke, sve za smeca. a pa4x TOP izradaa top!! i toliko ima u sebi da ti vise ni do zivota ne treeba ikakava druga nova.. 1000 boja, 1000 ritmova,, 3gb rama.. sa takvom vrh izradom i kvalitetom, i ekrana i svega.. znaci nismo vise pre 20godina u eri.. prodaje se kvalitet..
![]() |
#7 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Fali im to sto posle 4 godine svirke vec polako odlaze tasteri,gumice. Na pojedinim oslabe i kondenzatori u napajanju itd... Jednom recju klavijatura pred servis. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ažuriranje, pa5x, update, v1.2.0. |
|
|