|
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Strpljenja kolega. Korg zahtijeva vrijeme a i prijave korisnika. Sve i jedan korgov aranzer je imao problema sa sistemom pa je sve rijeseno. Bitno je da se malo organizuju korisnici panda prijavljuju greske. Mene vise cudi prije zvanicne objave sinta kome su to oni dali na probu. Taj ni jedan propust nije nasao. Dobro je sto Korg rijesi sve svoje probleme kroz neko vrijeme to je za utjehu. Evo sad sam nasao nisam ni obratio paznju da u editoru za ritmove nema mnogo opcija koji imaju prethodni aranzeri. Ali rijesice se to kao i uvjek. Od prvog pax modela sam na Korgu sa svakim je bila ista prica. Ali kao sto rekoh rijesilo se tako ce i ovo.
Dodato: Nego mene i dalje cudi u prethodnoj temi sam postavio,za sta sluzi ovaj misteriozni slot na mjestu gdje su kartice. Guglam danima ali bezuspjesno. Jednog dana samo kad objave EXB MOSS KORG PA5X😂 Kad rece pretraga mene vise nervira ono kad nadjem ritam kad mi izbaci na koji plejer hocu da ga stavim. Hahaha nisam navikao na to. Promijenjeno od miki2008 (08.05.2023 u 23:30 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|