|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.04.2015
Mjesto: mkd
Downloads: 0
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa3x
Interesi: music
![]() |
![]()
korg pa500 -ili pa80 sa flesh card
ako radis sa bend onda neki solo sajzer tr le |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.01.2022
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Dobar dan svima, nov sam na stranici, jedno kratko pitanje i hvala unapred svima koji odgovore, imam veliku dilemu, kupujem prvu klavijaturu (do sad sam imao pozajmljenu, harmoniku svirao nekad, presao na klavijaturu), zelim da kupim aranzera, imam opciju da stedim za PA600 koji je nekih 600e, a imam ponudu za Roland BK-3 400e. Molim vas za savet, sta kupiti, kakav je ovaj BK-3, valja li, ima li matrica, ritmova, sample-ova? Hvala svima unapred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dobro došao. Nadamo se da si prvo pročitao pravila ovog foruma. Prije nego počneš pisati novu temu, prvo pretraži forum da li već postoji ta tema. Za BK-3 je već puno pisano na forumu.:
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2016
Mjesto: Velika Gorica
Downloads: 11
Uploads: 23
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: KORG pa-600
Interesi: Bicikliranje
![]() |
![]()
ja sam imao pa50sd pune tri godine i nisam imao nikakvih problema.Prosle godine kolega kupio isti za 1800kn (oko 250eura)i prezadovoljan-
. Dodato: pa600 u svakom slucaju.Ima puno materijala i jednostavan za slaganje. Promijenjeno od zagorec (01.02.2022 u 11:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2016
Mjesto: Beograd
Godina: 58
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 34 puta u 33 Postova
Instrumenti: klavijature, harmonika
![]() |
![]()
Za 500-600 eura ja mislim da je najbolje potraziti pa800. U tom cenovnom rangu to je najbolji odnos cena-kvalitet.
Korg pa50 i pa80 su kvalitetne klavijature ako se naleti da su u dobrom stanju ali kvalitet onoga sto iz njih izlazi u poredjenju sa pa800 je neuporediv. Druga stvar je da za pa800 imas od delova bukvalno sve sto novo a sto polovno i nije skupo a i ne kvari se [iz mog iskustva]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
![]() |
![]() Citat:
bolja opcija mu je pa600, brža fluidnija, tona materijala, i više opcija, učitava neuporedivo brže nove setove, pa 800 nov set i duže od pola sata učitava, dok pa600 za dva minuta..... što je bitno za sređivanje, ima opcija da se bubajj i svaki elemenat šteluje nezavisno, kod pa800 imaš samo celu drum traku i to je sve.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2016
Mjesto: Beograd
Godina: 58
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 34 puta u 33 Postova
Instrumenti: klavijature, harmonika
![]() |
![]()
Da si ziv i zdrav daaavno sam prodao pa800 ali opet bih je kupio kad bih naisao da je jeftina i ocuvana.
Pa600 ne bih uzeo jer su dirke najlosijeg kvaliteta, od najeftinije plastike. Kao drugo nema vocoder dok kod pa800 ima i radi savrseno. Kao trece za pa800 ima delova tako reci kao za Golf 2 na svakoj trafici i jeftini su a klavijatura se ne kvari. Ah da, kolega je pocetnik i sigurno mu nece trebati detaljno stelovanje bubnja a i set se ne ubacuje 3x dnevno pa da ga nervira vreme. Nek se ocitava i pola sata pa nije strasno a ocitava se za par minuta ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio cleaner za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (09.02.2022) |
![]() |
#28 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
![]() |
![]()
Drugari ima li ko zna turski jezik ili da zna sajt za prodaju polovnih muzičkih instrumenata u Turskoj?
Zanimaju me cene tamo, hvala unapred Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|