|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Moj savet je Kronos ili Modx, prednosti Kronosa je da imas materijala koliko hoces brz operativan za editovanje veoma lak i svaka funkcija mu je na dohvat prsta. Nisam se susretao sa Modx ali imam Montage kazu da je isti prncip. Sto se tice tona Yamaha je NO1, zahteva vise upoznavanja, materijala nema puno ali to sto je ponudjeno u sustini je i dovoljno. Poseduje set listu isto kao i kronos tako da promena zvukova je veoma jednostavno i brzo, Arpedjo je otkljucan tako da i oko toga moze svasta da se uradi to je slicno kao Karma na Korgu.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Modx je mozda po funkcijama ko Montage ali zvuk nije ni blizu....govorim o provjerenim stvarima...zvucno nema sta traziti Modx ni kraj Tyrosa2 a kamoli 4 ili montage..koji got zvuk sam stavio na Modx vrtio sam EQ i opet nije valjalo ,jednostavno fali jasnoce ili neke definicije u zvuku i to dosta...
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Gala, veruj mi, zavisi ko radi sa njim, tj.ko ga sređuje.
Ozbiljno zvuče i on i MoXf. Možda se nisi snašao sa zvukom iz nekog razloga, koliko god poznavao druge klavijature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.03.2018
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja imam MODX i vjerujte mi da je kljava mrak. Još kad si sve posložite...preporučam ju svakako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sa Kronosom 2 ce imati probleme oko pregrjavanja. Nemoguce je postaviti ventilator za hladjenje bez vecih zahvata. Mora da se menja ili kompletan hladnjak ili da se busi donja strana. Na kronos x i na kec moze da se postavi obican ventilatorcic i radi bez problema. Prosle godine imao sam ih preko 15 sa tim problemom. Mozda da razmisli i o Korgu M3 nije velika cena ,a dolicna klavijatura sto se tice kavliteta,cak i tasteri retko odlaze na njoj.
Promijenjeno od sinisa (29.11.2020 u 15:15 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|