|
![]() |
#51 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.12.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nista novo za poznavaoce yamahe,a bogme i uopsteno,poznaje materiju.Samo je zaboravio jednu sitnicu,a to je koliko dobrih basista i gitarista poznajemo koji trenutno zbog trenda all in pocket sede kod kuce,i koliko smo tim robotima pokvarili umetnicki deo naseg posla.Picasso ili Mozart,svejedno,ljudi koji su nam ostavili nesto,sta mi u toj finansijskoj pomami ostavljamo buducim generacijama,to bi bilo pravo pitanje za sve nas.Gde i kad se ukljuci ljudski faktor u celoj toj prici oko programiranih deonica? Bogme svejedno je sta ces da kupis ako si ti svestan sta zelis da se cuje iz tvog instrumenta,koja toplina i koji osecaj,ja i neznam da li koristis klavijaturu ili dugmetaru,kolege,inace koji dugo rade s time su mi rekle da je tastatura osetno bolja na tyrosu,a taj famozni fles moze da se nadje za male pare u ovo vreme,nemam nista protiv sx ,cak mi se i svidja,ali bih ja izabrao instrument koji mi je na ruku,zgodan,da se ne saplicem bez veze,ako razumes o cemu pricam.Mozda da probas brate,pa sta legne?Nije sve u procesorima,i mogucnostima.Svaka klavijatura je dovoljno mocna za coveka sa mastom, i tyros i psr, i sx su super sprave,ja licno ne bih znao za koju da se odlucim dok ne probam sve tri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Na žalost,nemam je gde probati.Jadno ali istinito,nemaju je u mitrosu-zvao pre tri sata i samo po narudžbi!!!!!
Koja glupost!!!! kolega imenjače ![]() U svakom slučaju hvala na sugestjjama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma pogriješiti nećeš ne brini.I sam si svjestan toga sada.
Ili ces birati srcem ili razumom . Sreca je da ni jedan izbor nije los...dapace. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
3mb midi fajl znaci da sad mozes ubaciti u klavijaturu midi fajl vecicine od 3mb. Do sada je bilo 300kb I ako je midi fajl bio duzi od 300kb onda ga klavijatura nije htjela da uloda/procita. Sada naravno kao takvog od 3mb mozes ga I editovati u klavijaturi bez problema. Dirka je bolja nego na psr3000 definitivno. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (23.01.2020) |
![]() |
#55 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Da li je moguće da je nema niko sa foruma i da postavi koji snimak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
Klavijatura je odlicna. Medjutim nepasu Customi sa Tyros/Genosa koji su pravljeni od Internih stvari. Klavijatura se moze naravno srediti. Za moj pojam je bolja od T5 (kao sto znas imao sam T5). Ukoliko si spreman da preradis mnoge stvari sa svog T3 onda svakako predlazem da se uzme. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (26.01.2020) |
![]() |
Favoriti |
|
|