|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2015
Downloads: 151
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav forumasi, hteo bi da snimim gitaru na acc1 (ritam gitara). Gde moram da udjem i kako snimiti drugacije sviramje ritam gitare? Tko moze da pomogne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
U Record modu, imaš Tab Guitar mode. Prebaci na taj mod snimanja željeni ACC i igraj se, pa ćeš sam čuti rezultate i podesiti kako ti odgovara.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Jesi ti radio vec sa tim, mislim dali si pokusao isto promeniti ritam gitaru? Pokusat cu! Ako ne uspije dali ti mogu ponovo pisati...? :-) pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Probaj, ne košta ništa i ne ujeda.
![]() Naravno da možeš da pišeš ukoliko se pojavi problem.
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ok, nista od toga! Il ne kuzim ili sam glup :-(
Ovako, reci ako nije tacno: 1) Record 2) Record/Edit Current Style (?) 3) ok 4) na ACC1 pretisnuti 5) izabrat kontru gitaru 6) start/stop pretisnuti, cekat 4 takta 7) sad odsvirat kontru po mom ukusu 8) ....koliko takta treba odsvirati to (?) 9) kad je gotovo „stop“ pretisnuti (?) 10) trebalo bi npr. na VAR3 da bude to novo usnimljeno 11) ....e sad....kako dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
8) odsviraj toliko taktova koliko si zadao (ako su sva 4 takta ista fraza, mozes odsvirati samo jedan, pa podesiti Rec. Lenght)
9) da 11) gornji desni ugao, pa WRITE STYLE. ....e, sad ima tu jos dosta jos da se napiše (biblija), pa nebi bilo loše da prvo dobro pročitaš USER MANUAL, ili pogledaš neki video tutorijal na YT. Npr; https://www.youtube.com/watch?v=ja2FWeJW6Zc ili https://www.youtube.com/watch?v=kaXm9y4XQxo
![]() |
Favoriti |
|
|