|
![]() |
#10 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Slažem se, svatko ima svoj pristup. Onaj tko svira u sobi za vlastiti gušt će možda biti detaljan i posvetit će se svakoj sitnici. Postoje i oni drugi koji poput KeyboardPlayer-a isključivo koriste tvorničke ritmove, a sviraju "u sobi".
Ako stvari gledamo iz pozicije današnjih gažera, hiperprodukcija razno raznih hitova se jednostavno ne stigne kvalitetno obraditi pa je onda praktično uzeti nešto što se nudi već gotovo i to koristiti. Time se dobiva i druga prednost nad konkurencijom, zvučiš drugačije, prepoznatljiv si. Naravno i u tome treba biti umjeren ali ako stare dobre hitove koje svi znaju obradiš u drugačijem tonu, slušatelji će to odmah prepoznati. Nego, baš me zanima što Yamaha podrazumjeva pod ovim naslovom koji se nalazi ispod videa? Genos v2.0 - A New Chapter Begins Hoćemo li za dvije godine dobiti Genos v3.0 - A New Chapter Begins Gledajući dosadašnje "napredovanje" i nadogradnje, čini mi se da nisam previše falio kada sam i prije izlaska verzije 1.4 pomislio na ... Citat:
Promijenjeno od casper (27.10.2019 u 10:34 sati) |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
genos, version 2.0 |
|
|