|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo nesto sam cacko po ovim svojim tranzistorima...pa sam otiso malo da sjedim napolje na onaj moj panj...i buc....udari me nesto u glavi i dobijem neku ideju...
iz tritona sa kablovima idem na output i mjesto u mixetu probo sam u pa800 gdje se mic ukljucuje i radi... cuje se na pa zvucnicima i to dobro samo treba gain iza namjestit da ne krci....pa eto probajte efekte i malo cackajte pa mi javite... (inace je za u kuci prednost;netreba mixetu i kutije imat) idem ja opet na onaj moj panj...mozda me jos nesto strefi...
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo citam ovaj tvoj post,a vec mi cjeli dan ukljucen dx 11 u pa 800,radim nesto u cubase,i vjeruj mi da i nije toliko lose,barem za one koji nemaju miksetu ili slicno,ja vec duze vreme gdje mi treba neki instrument s LE-a ili DX 11 kada snimam audio tracku,idem preko ulaza od pa 800,nemam mikser 8-(
pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
oxo..malo kasno ti upalila ova ideja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...jebiga sta da radim...kasno me nesto opicilo u glavu....
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nema veze, bolje ikad nego nikad...
Salim se. Pozzz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hahahahaha...ma nema problema....
a ja mislio da sam otkrice stoljeca naso...
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
hi i can't understund turc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Hallo !
We are not Turc, and here KORG fans prefer Balkan's music. Main language on this site is Serbian, Croatian or Bosnian. If you want some sound or samples for KORG Pa800, yuo can find some materials in download center. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, spojit |
|
|