|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
probao sam i tako sve one semplove koje sam imao u starom sam stavio u novi pak i preko njih dodao neke druge i ne ide. Nikako ih midi ne vidi a u klavijaturi kad odem na user tu su i sviram ih bez problema ali ih midi ne vidi pa pretpostavljam da je zbog sádrese. Probacu posle bas. Imao sam na starom kompu YEM i ne secam se ali moguce da sam tad menjao adrese a sad je novi komp i novi YEM i on redja kako stigne pa su mi gitare na sto i nekom mestu a ne na drugom i trecem i zato ih midi ne vidi. Mislim , ne znam. Ali bas cu da upalimklavijaturu opet da vidim. Inace znam sta je ppi a sta ppf i znam da naprvim pak tako sto ubacim ne mora da je ppf nego uvn i posle ga pretvorim i sve ostalo samo me ovo drnda. I da, kako da ako se ne snadjem sa adresama ubacim drugi pak u klavijaturu pored ovog? to bi bilo najbezbolnije
Sad sam video to je i Casper napisao mora da je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.827 puta u 1.361 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
To mora funkcionirati. Samo prepiši "brojeve" sa onog PPI gdje je midi dobar i presloži ih u novom YEMU. Praktičnije je to poslikati da ne moraš prepisivati ručno.
VOICE NUMBER postavi na Show Promijenjeno od casper (30.09.2019 u 01:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
bem mu kompjuter. Pa nikad ne bi naso de je da nisi sliku postavio. To je to sad cu da mu jebem dandalo. Ajd sad lepo spavajte necu vise da davim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranžer, driver, midi povezivanje, programi, računalo, software, usb, yamaha |
|
|