|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Nishki
|
![]()
Ma mi nemozemo bez njih.To nam je sudbina.
![]() Ali kad pevacica osim velikog repertoara zna da steluje miksetu.-PAZI SAD!!! Svi se postavili na bini.Svi istrumenti nastelovani.Ostalo je samo pevaci da se nasteluju.Pocinje pevacica : Jedan ,jedan dva .... ---Dodaj mi malo visoki! Jedan ,jedan dva .... ---Dodaj malo bas!!! Ma nije dobro!!! Jedan ,jedan dva .... ---Ajde smanji malo bas! Jebi ga sad je jos gore!!! MA TI TO NEUMES DA STELUJES!!!! Cekaj malo!! Jao nemogu da pridjem do miksete!!!EEEE sad mogu!!! Kazi mi sta je ovo?! >> To je GAIN.----Dobro!Dodaj mi malo GAIN!!! A kazi mi sta je ovo?! >> To su VISOKI.---Dobro!Dodaj malo visoke!!! A OVO sta je?! >> To su SREDNJI. ---Dobro! Dodaj mi malo srednji!!! A OVO ovde?! >> To je BAS . ----Dobro! Dodaj mi malo BAS!!! A STA JE OVO OVDE?!! >> To je PANORAMA. ---E Dobro!!! Dodaj mi malo PANORAMU!!! ![]() Sta sve mi muzicari moramo da trpimo!!! Katastrofa!!! Da ne pricao o tome kad dodju pevacice i samo pitaju: A gde ja da se ukljucim u struju?A sto ti ne iskljucis tu gornju klavijaturu da ja ukljucim mikrofon.(kao i mnoge ---ne nosi razvodnik) A tek kad kaze: Ajde molim te prikljuci mi mikrofon i stavi ga negde gde nece da mi prekida. ( A ona donela kabl duzine 25cm ) I kako covek da ne pije. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pevacice |
|
|