Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 04.08.2019, 20:54   #4
Tihotyros
Vredan član društva

Tihotyros's Avatar

Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Tihotyros ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Upravo vas dvojica (Romario i Casper), znate moju pricu kad sam se kao nesvirac zaputio u kupovinu prve klavijature. Pa malo da je podjelim i sa drugima ovdje.. Nisam nikoga trazio savjet niti sam ista razumio oko klavijatura, nisam cak razumio pojam aranzer ili workstation i sl.. (doduse pogledao sam neke testove na youtubeu), i tada sam kupio Tyros 3. Sjeo u auto i otisao po Tyros 300 km od kuce. Mislim da je kolega Ivo mislio da nisam normalan kad mi je rekao da probam Tyros, a ja mu rakao da neznam svirati (ako gosp. Ivo cita nek se javi).. uglavnom, htio sam kupiti profesionalni instrument, a Tyros je to bio i tako je izgledao.. PSR nije.. tako da za mene uvijek moze jedan Tyros, nista PSR. Cim vidim ovo vanjski adapter - dalje ne moram ni citati..
Svakako je pozitivno sto Yamaha pokazuje da ne odustaje od aranzera i sto ih i dalje razvija. I mislim da Yamaha, kroz PSR seriju testira neke opcije i mogucnosti koje ce mozda biti ugradjene u sljedeci top model. Gledaju koliko ce biti prihvacene ili ne.

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk
Tihotyros je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije