Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 28.06.2019, 20:53   #24
Tihotyros
Vredan član društva

Tihotyros's Avatar

Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Tihotyros ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Evo, vjerojatno su vec svi isprobali, stabilno je sve, ali cini mi se da jedna stvar nije dobro odradjena, a to je ova trenutna pozicija u style-u. Nezz dal je netko primjetio, ali evo o cemu se radi. Recimo ako je mjera 4/4 imamo gore u style-u podatak da je mjera 4/4 i taj je podatak sad fixan, tu se nista ne dogadja, a ova trenutna pozicija bi trebala odbrojavati dobu u taktu 1-2-3-4, pa ponovo..
Medjutim to sad pokazuje svakako nekako, ali nikako kako treba. Npr na tvornickim stajlovima broji po takt takt 1, pa takt 2, pa tako do 4 pa ponovo. Na ritmu 7/8 npr tu bi trebalo pisati 7/8 i trebao bi brojati do 7, a sad pise 1/1 i nista se ne mice. Ili na dvojci. Mjera je 2/4, a treba brojati 1-2, a sada pise 1/1 i nista se ne "mice"..
Nadam se da sam dobro objasnio i da cete shvatit. Na screenshootu sam zaokruzio o kom se djelu/podatku radi..
Inace update, nista posebno al eto.. auto power off mi i dalje ne radi ali vjerujem da je to radi nekog packa koji imam upisan u genos, a napravljen je za neki PSR pa ga on "budi"

Promijenjeno od Tihotyros (28.06.2019 u 20:59 sati)
Tihotyros je offline  

Favoriti

Oznake
firmware, genos v1.4, update genos

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije