|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja ni jednu Novu Godinu nisam docekao sa porodicom, stalno sam radio.
Prosle godine sam imao neku polu-Novu Godinu sa mojima.Naime lokal gde smo svirali docek, a tu smo inace i radili, je udaljen od moje kuce 42 sekunde i to lagane voznje.Kako su tamo dolazili mladji, to smo poceli tek oko 21:30.Ja sam sa mojima, napravio slavlje i slavili smo od 18:00 do 21:30, dok me nisu pozvali.Cak smo kod kuce, kao fol, sat napravili na ponoc, izljubili se.Stvarno mi je bilo super. Onda sam otisao u lokal, tu me je cekao spreman razglas, klavijatura, cekic i 2 eksera. A da, sa ta dva eksera me moji momci(pevac i harmonikas) zakucaju za binu. Malo se odmara pevac, malo harmonikas, pa opet pevac, pa opet harmonikas, i tako u krug.Meni nije lose, ne traju te svirke dugo, mozda do 7:00 ili 8:00 ujutro. Ovi moji me bas paze i ujutro sami povade eksere da se ja ne mucim. Ma super je biti klavijaturista. Dok sam svirao gitaru nisam mogao osetiti to "zadovoljstvo". Te ispadne trzalica, ispadne gitara, ispadne casa, te u WC kad god hocu.A sada milina, nista od toga. PS I da ne pomislite nesto lose, to su obicni tesarski ekseri 18-ica. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cjene, gde, godinu, ide, novu, svirke |
|
|