|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.09.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ocu da kupim dobar stariji workstation za kuci. dvoumim se izmedju ova dva sinta... jeli neko koristio oba mozda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2007
Mjesto: Prnjavor
Downloads: 758
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Tyros 5 yamaha montage 6
![]() |
![]()
Ja sam imao yamahy sy77 i rolanda xp30 koja je dosta slicna xp 50,sve zavisi od tebe sta ti volis. Yamaha je u prednosti ako vise volis analogne boje ,a roland ako ti treba piano ,strings,sax,brass,trumpet.... ali su u sustini obe klavijature jako zanimljive sprave i kvalitetne i zvukom i izradom.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vela za ovaj koristan post: | cepelin (21.05.2019) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2010
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland BK-5
![]() |
![]()
S tim da je tipka na xp50 znatno drugačija od svega što sam do sada vidio.Obrati pažnju.Možda ti baš to bude presudno u izboru.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ytres za ovaj koristan post: | cepelin (22.05.2019) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.09.2009
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Neznam kakva je na xp ali ja sam uzeo sy77 i na njoj je ok dirka ali nemogu jos da skontam zvuk posto moram slajdere da menjam na njoj posto zajebavaju. I ova klavijatura ima cudan sistem koji nisam dosad nigde video sto se tice volume slajdera, ima ih dva. Kaze vlasnik da se zvukovi dele na dva izlaza nekako pa zato ima dva komada... skroz uvrnuto. Mislim da sam se kanda malo uje.. voleo bih da sam imao mogucnost i xp da probam pre kupovine...
ĐĐžŃНаŃĐž Ńа SM-N910C ŃС ĐżĐžĐźĐžŃ Đ˘Đ°ĐżĐ°ŃОка Promijenjeno od Dell (22.05.2019 u 23:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|