Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 12.04.2019, 01:48   #1
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od casper Pokaži Post
.. Učitavanje kod Genosa je mnogo brže nego kod Tyros 5, tako da Pack od 1,4 gb bude upisan za cca 15 min. Brzina cijelog postupka upisivanja ovisi i o nekim drugim čimbenicima, mislim da sf2 ide nešto sporije, ppf ide najbrže... Yamaha o tome ne daje podatke pa bi za precizniji info trebalo napraviti neka testiranja.
Pored ovoga sto si nabrojao najvise sto ce uticati na brzinu lodanja je i koliko "single waves" ima u cijelome PPI ili CPI packu.
Mogu biti npr. dva packa iste velicine u MB ali jedan ima mnogo vise "single waves" i on ce se sporije nalodati.

Eeee i "Matematika" je prisutna u Yamahinim aranzerima.Ma cudo jedno ova Yamaha...

Pozdrav
tyros2 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post:
dmmacak (12.04.2019)
Star 22.04.2019, 14:46   #2
psr
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
psr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nisam bio tu neko vreme, Yamaha radi ko luda, reko aj nemam sta vise da pitam..jedino bi mozda mogo da dodam jos neki sempl a Dr. Casper je vec napisao da moze cak i to al reko aj da ne smaram opet kako to ide i evo sad opet otvorim temu covek ubacio i klip. I eto odma poso opet, heheh, i kolko god sam hteo sve da uradim bez dodatnih objasnjenja opet moram da pitam nesto. Sve sam razumeo i uradio kao na klipu al ne mogu zadnju zavrsnu operaciju odnosno da posaljem na klavijaturu jer pise nemogu verovatno treba nekako da se spoje bezicno a ja to nisam uradio jer sam prvi put sa kablom ubacivao. Da li mogu sve ovo da uradim a da se kablom spojim? ili sta da uradim da lap top vidi klavijaturu i obrnuto a bez kable
Dodato:
Ukapirao..nemam wifi adaptor. E sad da li mogu da na ovo sto vec imam u paku dodam jos jedan ili npr pet semplova i onda opet snimim takav pack, sad vec novi, na usb i tako ubacim na klavijaturu pa ne znam tamo se nalepe po redosledu iza ovih dosadasnjih semplova samo jos ovi novi ili to dodavanje jednog sempla moze samo ovako wifi konekcijom a onako se brise sve pa ponovo ucitava nov materijal?

Promijenjeno od psr (22.04.2019 u 16:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
psr je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:27

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije