|
![]() |
#111 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Odomaćeni član
|
![]()
ljudi evo punim korg par dana, do 900mb u ramu sve islo kako treba, sve zivo ucitao do detalja.. posle vec malo malo ovaj error sa video klipa sto sam prilozio dole!
najvise drum i loops perc malo malo ne ucita ista error poruka.. boje bas kontra i to i ucita do kraja. znaci nisam stigao do 950mb, nesto je kompresovano nesto nije. kako sta u setovima.. https://youtu.be/nzRedseCd1Y Dodato: DODATOOO 2 ucitao sam taj set sam u klavijaturi iz kog sam vadio ovo sto nece, i exportovao kmp loops perkusiju. i kad sam vratio taj svoj set od 950mb sa klipa gore. evo sad sta mi je napisao kad sam isao import KMP https://youtu.be/l_RrGcQdq20
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (16.03.2019 u 01:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Po poruci se da zaključiti da nedostaje numeričkih mjesta za samplove. Čitam da su i taj broj povećali ali ne pronalazim točan podatak na koliko točno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | branoy (16.03.2019) |
![]() |
#114 |
Odomaćeni član
|
![]()
izgleda 15 000 semplova max za sad, ne da preko puna kaze semplova?
Dodato: fakticki sad preko 2gb rama prazno, dzaba od rama, ne mogu vise ubacit haha
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (16.03.2019 u 15:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Drugar foruma
|
![]()
Ima li neko problema sa podešavanjima datuma i sata na novom OS? Poslije svakog učitavanja mog seta na novom OSv3 NEXT, javlja mi neko upozorenje - kao podesi u globalu datum i sat!To uradim, podesim i snimim i ponovo nakon učitavanja seta, opet ista poruka.I još prije tog upozorenja mi izadje i upozorenje kao da nisam pravilno preusmjerio browser folder za DIRECT HD, odkuda povlačim style i keyboards.Direct HD podesim na zeljeni folder ali opet poslije ucitavanja ista poruka! Kliknem ok i vidim da je Direct HD podešen onako kako sam i koristio prije i sve radi. Da li ima neko slične probleme? Ostalo sve radi kako treba i do sada nisam imao nikavih problema.
![]() |
#116 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Problem datuma i vremena je vezan uz bateriju, trebaš je zamjeniti.
CR2032 Vrlo vjerojatno je i preusmjeravanje koje spominješ vezano uz isti razlog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Drugar foruma
|
![]()
Super, tako sam nešto i kontao.Dobro je da nije neka sistemska greška.Baterija se da zamijeniti.Hvala Casper.
![]()
![]() |
#118 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]() Citat:
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Pogrešno si shvatio. Jedan multi-sample je napravljen od više samplova. Kada govorimo o numeričkom ograničenju onda se to ne odnosi na broj zvukova (mulstisamplova), nego na pojedinačne dijelove (sample) tih zvukova koji se zapisuju u memoriju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Branoy pokusaj ovako svoj set koji koristis,Idi na Global pa onda na Preferences Mode pa zatim na Media u donjem lijevom uglu imas Browse otvori i pronadji svoj set gdje je smjesten na USB ili Disk ili SD kartici ucitaj ga i nastavi sa normalnim radom,tim ucitavanjem svog seta oslobadjas ostali prostor odnosno prosirujes ta mjesta koja su ti potrebna za sve ostalo i onda nastavi normalno da ucitavas semplove pozdrav.
Jos da napomenem mogu vam uslikati ili snimiti video popunjenost Rama nisam imao problem apsolutno nikakav,ako si ucitao Pravilno OS uradio Resource i ucitao set u Media u Globalu kako sam opisao treba sve da radi pozzz Promijenjeno od korg18 (16.03.2019 u 22:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|