|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nije reklamni trik, tako jest. U MR modelu su ugrađena bolja MIDAS predpojačala i zato je cijena viša. Jeli opravdano, tko bi ga znao, a ako pogledaš link iz mog predhodnog posta vidjet ćeš da on vodi prema recenziji koja je napravljena vrlo pedantno pa će ti možda biti od koristi prilikom odluke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Jel moguce imati na laptopu istovremeno konekciju sa X AIR i biti spojen na WiFi tako da imam pristu i internetu i mikseru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Na laptopu ne možeš istovremeno imati dvije aktivne wifi mreže. Dakle, odgovor na tvoje pitanje je negativan.
Međutim, možeš ostvariti ovo što ti treba s dodatnim ruterom. Laptopom se spajaš prema ruteru (bežično ili LAN),a onda s tog rutera kontrolirati mixer, opet bežično ili putem Lan kabla. Promijenjeno od casper (06.03.2019 u 17:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Mislio sam, ako se sa laptopa kablom (LAN) spojim na X AIR, da li je moguce imati osim te LAN konekcije jos i WiFi konekciju sa ruterom na istom laptopu? Znaci, da li je moguce imati istovremeno Lan i WiFi konekciju na istom kompu a da su mi obe aktivne? Tako da slusam youtube i po potrebi mjenjam vrijednosti na mikseru a da ne mjenjam konekciju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ne, ne možeš imati istovremeno LAN i wifi konekciju na laptopu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Posjedujem MR12....jeste osjeti se razlikaa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2008
Downloads: 599
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA2xpro
![]() |
![]()
Pozdrav svima.
Evo i mi se opremismo AIRom X18 i na prvu, poprilično smo zadovoljni. Odradili smo jednu probu i jednu svirku na njemu i situacija je slijedeća: - u oba slučaja nismo imali dodatni ruter, nego direkt konekcija WIFI s laptopom i android tabletom. - na probi je WIFI veza pucala na laptopu, dok je tablet bio cijelo vrijeme konektiran. - na svirci sam koristio drugi, jači laptop i bez obzira na 100tinjak posjetitelja WIFI veza nije niti jednom pukla. U čemu je caka, možda u proizvođaču vrsti WIFi adaptera u laptopu ne znam. Međutim, da izbjegnem moguće probleme u buduće, evo spojio sam CONFAST 300Mbps ruter ( nekakvi s ebaya ). Ruter resetirao na tvorničke postavke, dao ime i šifru mreži i to je to. Sada se laptopom i miksetom spajam na ruter lan kablom, i imam konekciju s miksetom, dok je istovremeno WIFI od laptopa spojen na internet preko kućnog rutera i imam internet. Trenutno to sve testiram, ali imam konekciju s istog laptopa i prema mikseti i prema internetu. Promijenjeno od MIŠ (12.03.2019 u 20:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
behringer, digitalni, mixer, x18, xr18 |
|
|