|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kako dobiti roland strings na korgu, onaj kao sto je u Lukasovim pesmama sa G1000 ako se ne varam..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 77
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
mislim da ga ima u download sekciji, cuveni velo strings poceo od G800...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio pekilik za ovaj koristan post: | vadexfly (31.01.2019) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas kolega skoro u svakom setu sempl,zove se Velo Strings,ili Lukas,ili Aca strings...spoji dva,stavi jedan oktavu gore ili dole,poigraj se sa volume jede i druge boje,i eto ti slicne ako ne i iste boje.
Sledeći član vam se zahvalio MikiB za ovaj koristan post: | vadexfly (31.01.2019) |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Tacno je da ima u gotovo svakom setu taj strings ali brate on zvuci mozda 60% kao onaj na rolandu...... nikada nisam uspio dobiti onu sirinu i punocu u soundu kao sto zvuci na rolandu...... na kraju sam sebi od korgovih stringsova nesto miksao i ljepse mi radi nego taj semplovani.... AL opet probaj mozda ti taj i odgovara...pozz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svirac007 za ovaj koristan post: | vadexfly (31.01.2019) |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 77
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Vst instrument zvani Roland Sound Canavas ga ima u svom kontentu u izvornom zvuku, taj koji imate u setovima je ko zna kako semplovan, kod ovog vst-a mozete izvuci tj. presemplovati bez veceg gubitka u kvalitetu i tako dobiti malo kvalitetniji velo strings u svojim instrumentima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nasao sam u 2 seta taj velo strings ali ne mogu nikako da ga prevucem u svoj set, ne kontam sta je poenta.. jednostavno kad prebacim sound i performansu, ne cuje se nista, do sad sam milion boja prebacio iz raznih setova ali nije mi se desilo ovako nesto, ne znam gde da proverim u cemu je fora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Samo taj multisempl velo string učitaj kako treba, pa onda odrediš negu boju najbolje neku bez dinamike koja je približna i snimi i toliko mora da radi.
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|