|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#27 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jašta, što kažu u to ratno doba, svi su se furali na one američke vojne frizure, pa je jedan basista govorio, šta je ovo svi naopako sjeli na stolicu
![]() Bilo je meni ljetos u Duvnu, kao ako ne budete svirali "kninsku kraljicu", čupam vam sve kablove iz miksete. Kad je vidio da nas zabole i nek čupa, sad da ne ispadne glup, isčupao mi je iz miksete kablove od tyrosa (kronos i dalje radio) i onda ga je žena izvela iz sale ![]() Međutim, jedna od stvari koja me najviše nervira, je ta kad mi ljudi, većinom djeca dok sviram stišću dirke od harmonike ili klavijature. Neki se mali tako nedavno napenalio i stišće mi stalno jedno dugme na basu i to mu interesantno, čak doveo jarane da gledaju. Ja ono trzajevima ko fol pokušavam da mu izmaknem harmoniku, ali ne vrijedi. Čitavo vrijeme niti ne gledam u njega i jebiga onda sam popizdio, pritisnem ono dugme za puštanje zraka, rastegnem mijeh i napravim orgazmičnu facu u fazonu zajebana dionica za odsvirat. Mali je odletio 5 metara kad ga je bas strana ošinula po ramenima, nije mu bilo jasno šta se dogodilo, ali nije više prilazio ![]() Nikad neću zaboravit jednu svadbu u Posušju, a svatovi bili Imoćani (svi znaju kakvi su). To svu noć maltretiranje sa tim "borbenim" pjesmama, ono face krvoločne, ubit, zaklat. I tako oko 4-5 kad se sve završilo ostalo ih je takvih 3-4, vrište na sav glas ove predivne domoljubne pjesme, ti kontaš to će povaljat sve. Kad dođe kuma od mlade koja je bila na izlasku iz sale i vikne jednom od njih (Marko, Ivan, Jure...), POLAZI!!! Tada sam vidio transformaciju gorostasa u patuljka, jer je samo podvio rep i pošao za njom. Otprilike je isti scenario bio i sa ostatkom borbene ekipe kad su ih žene potjerale.
Favoriti |
|
|