|
![]() |
#19 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Evo,red je da se javim i da kažem da da Tyros popravljen u servisu u BG.(valjda u sat- dva je sve bilo ok).
Kako reče majstor,krivac je "smeće" od prekidača koji su stavljeni na nju i ploča koja ih nosi.....i nestručno satavljane kavlova koji povezuju ekran sa slevom i desnom stranom. Prva stvar mu je bila da izvrši test(o tom je Casper davno pisao) i izacilo mu je neku grešku sa 4 broja.... Imao sam sreće da je imao jednu jedinicu sa koje je skinuo i stavio orig mikroprekidače... Navodno je imao i jednu falinku na ploči.... Platio 140e. Evo nekoliko majstorovih izjava,možda će biti interesantno. -Tyros(yamaha)nema kvarova,po njima crko bih od gladi,oni se ugalvnom pokvare zbog mehaničkog oštecenja, nestručnog rukovanja i nošenja,transporta...nestručnog servisiranja.-Sreća pa ima korgova dosta(smeh). Zvuk Tyrosa prediti sa bilo kojom klav je neukusno. Dobar dio farbi i bubnjeva na tyrosima su zapravo njene obradjene fabričke farbe(Akustik buban,elektrik bas,mega voice basovi,studio kit,power kit,real... -Korg pa3x dobra sprava,ali... -pa 4x,v rlo vrlo ozbiljna sprava ali sa izlaskom Genosa...opet ista priča. -tyros 5 izuzetno kompletna i opasno dobra sprava,najbolja po meni koju sam imao(Genos van konkurencije) I tako dosta interesantnih stvari sam saznao...da li je sve baš tako...ne znam... Dodato: Ah,da,ima je reči hvale i za psr s975 Promijenjeno od VUNIMRAV (12.12.2018 u 23:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|