Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 09.12.2018, 09:18   #9
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ajde,red je da se javim,možda nekome i bude pomoglo šta iz ove prepiske.
Kad sam došao na svirku,ustanovio sa par pokušaja da ama baš sve funkcioniše kako treba,medjutim kad je klavijtura očitala sve i kad sam krenuo stiskati dugmiće ponovo-ona popizdila,znači sasvim druge komande u odnosu na tražene.!!!!!Čak je i blokirala točkić da nisam mogao ni sa njuim i "enter" dugmetom.Katastrofa,gosti samo što nisu počeli pristizati,preko 120 m,edicinara...
U očaju nazovem našeg člana GAGANA i on mi predlozi da na brzinu izvadim i stavim memeoriju...uradim tomčak zamenim pa stavim onu iz jednog slotau drugi i kad sam upalio sve radi kako treva sem "TAB" dugmeta (oba) i prva dva sa desne strane na ekranu(oni nisu ni jutros radili,a proradili kad je majstor otvarao ekran...)
Celo veče sam odsvirao skoro normalno sa klavijaturom,jer sam sa točkićem i dugmetom "enter" pozivao datoteke koje su vezane za slovo "F" i "G".
U medjuvremenu mi je stigao jedan kolega za ne daj Bože...
Samo u jenom trenutku negde oko sredine svirke mi je na pritisak jednog dugmeta izbacilo neku sasvim desetu stranicu koju sam "exit" odbacio i normalno sve nastavio.
Primetio sam na kraju kad stisnem taster "F" da se pale dve ili tri lampice sassvim levo koje označavaju sekcije za ritmove.
Da li u svemu ovome opisanom može ko da indikuje problem,
Definitivno je u svemu učestvovala memorija...sta još ne znam..
Da imam majstora u blizini (nemamg ga ni dalje) ne bi me mučilo,odnesem,čovek popravi ja platim i zdravo djaci...ovako...
Dodato:
Sad sam ponovo skidao memorije i ustanovio da nisu iste,jedna je sa znako M i krug iznad njega i ona je 512 mb i mislim da je ona original a druga je kingstone kvr kineska i ne piše na njoj od koliko je.

Promijenjeno od VUNIMRAV (09.12.2018 u 09:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije