|
![]() |
#21 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Isti slucaj je imao i jedan muzicar iz Austrije .iz moju malu pomoc smo to rjesili preko MSN .Stvar je sledeca ako ne pomogne to nece nista .Puno nas ubacuje razne setove gde god koji nadje i sa njima i globale i svakakve druge stvari .Za pocetaknak napravi bekap komplet sinta i sejvaj si ga na HD. Disk nemoras da vadis jer nije greska do njega .Onda ubaci novi OS sa korg stranice .To je verzija cini mi se 3:02 i sve resurse .Za to ce ti biti potrebno 6 disketa i na kraju jos OS 3.06 .Dok to radis karta ne sme da bude u sintu .Onda ugasi sint i ubaci kartu i stavi disketu sa programom sa sajta i startuj sint sa tim sto drzis fade in dugme .Krenuce program i ides na erase .On ce formatirati kartu za nekih 10 minuta .Na kraju ugasi sint izvadi disketu i ponovo ga upali ako i tad nema karte vrati ju u prodavnicu .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2008
Downloads: 545
Uploads: 7
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
mnogo ti hvala probaču i to
Promijenjeno od Vaxter (31.12.2008 u 03:37 sati) Razlog: Bez citata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
|
![]()
Kad Stavis Card u Keyboard dali ti se plai crvena lampica na Write Read?
Evo ovako Iskljuci Protect na samoj Kartici ima jedan mali Prekidac na vrhu Kartice, pa onda Iskljuci Protect u Disk Menu Card Protect. Ako ti se Kartica sad ne vidi onda je do same Kartice.. Pozeljno je sa zadnji OS 3.06. Poz! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
tema je stara, no evo za mene ponovo aktualna, evo kolege ja sam uzeo sebi još jednu karticu za korg pa80 novu, ima nekih stvari na njoj nekih 2 mb i nešto, pokuša sam ju formatirat par puta kako bi mogao stavit na nju svoj set koji je sve skupa skoro 16 mb tako da meni treba potpuno prazna kartica, kartica nije turska, već je američka, tako da to nije kartica na koju se ne može učitavati semplove. No, nakon formatiranja uvijek taj autoload.set ostane na njoj, čini se da je zaštićen, a isključio sam zaštitu na klavijaturi tamo za flash card, e sad zanima me kako bih to onda mogao riješiti, da li sa ovim fićinim programom o kojemu ste pričali, ili kako kaže kolega hrci da ima i nekakv prekidač na kartici, mada ga ja ne mogu naći na njoj
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fmc, formatiranje, korg, pa80 |
|
|