|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, èi¹æenja, izmena dirki, mikroprekidaèa, napajanja i sl. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Kao kod kuæe
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korèula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Raèunala i glazba
![]() |
![]()
Ma nije problem nikakav 😉
Poslano sa mog Mi A1 koristeæi Tapatalk Dodato: Samo da javim da sam sve oèistio i sastavio i sve radi ali neæe dugo jer sam uoèio kvar na nekoliko staza na tiskanoj ploèi. Uzrok tome je vjerojatno neka kap coca cole ili neèeg nagrizajuæeg sakupljenog kroz godine ¹to se je na¹lo u klavijaturi i postepeno grizlo mrvicu po mrvicu. Èista voda kao takva se uglavnom osu¹i i ne napravi ¹tetu jer ove staze su ipak koliko toliko izolirane a smeæe poput coca cole u kombinaciji s alkoholom takvo ¹to,iako izolirano,mo¾e nagristi i napraviti ¹tetu. To je vjerojatno proces koji mo¾e potrajat dugo. Vjerojatno sam par kapi "zaradio" prije npr. godinu dana i sad je "isplivalo". Klavijatura radi jer sam sve poèistio alkoholom i èetkicom za zube ali nije to to i moram hitno u potragu za novom ploèom. ![]() Poslano sa mog Mi A1 koristeæi Tapatalk Promijenjeno od smuchac (30.10.2018 u 07:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeæi èlan vam se zahvalio smuchac za ovaj koristan post: | grico (24.11.2018) |
Favoriti |
|
|