|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
10.10.2017, 14:41 | #1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
Nedeljko Bajic Baja - Iz zivota nestala si tiho
Jel moze neko da ispise akorde? Hvala
Iz zivota nestala si tiho da sa drugim zivot podelis a meni si stalno govorila da sa drugim zivot ne zelis Ref. Ti si s drugim, ja sam sam kome ruku ja da dam drugog grle ruke tvoje sta uradi sunce moje Iz zivota nestala si tiho kao sunce kada zalazi rekla si mi sve ce brzo proci ali ceznja jos ne prolazi Ref. Iz zivota nestala si tiho al' iz srca neces nikada ne kajem se sto ti srce dadoh setices se mozda nekada Ref. Dodato: Evo da pokusam iz Hm (original je C#m) Neka neko ispravi gde ne valja, ovo je na prvu onako Hm-----------------A---- Iz zivota nestala si tiho --------------F#m-----Hm da sa drugim zivot podelis Hm------(A)--------D---- a meni si stalno govorila ---G---------A---------Hm- / Hm-A da sa drugim zivot ne zelis Ref. Hm------------------------- Ti si s drugim, ja sam sam ------------------------ kome ruku ja da dam D----------------Em------Hm drugog grle ruke tvoooje-ee G--------A------Hm-- sta uradi sunce moje Promijenjeno od vadexfly (13.10.2017 u 20:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
Sledeći član vam se zahvalio vadexfly za ovaj koristan post: | fanjuve28 (07.01.2018) |
23.10.2018, 02:25 | #2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.01.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
|
Ja ovako sviram (Cm)
Cm-------------------B Iz zivota nestala si tiho G#-----------Gm---Cm da sa drugim zivot podelis Cm-------B-------D# a meni si stalno govorila G#------------B------Cm da sa drugim zivot ne zelis Ref. Cm------------------------- Ti si s drugim, ja sam sam D#----B---Cm-------- kome ruku ja da dam D#----------------Fm------Cm drugog grle ruke tvoooje-ee G#--------B------Cm (neki put Bm umesto B) sta uradi sunce moje |
Favoriti |
|
|