|
|
|
||||||
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuće
|
Svirac007..sto ne spojis midi Pa3x i Le paprobaj zvuk s pa3 na Le tipkama da vidis dal kasni....a sto se tice Pa3 i aranzera za solo ja sam primjetio da efekti recimo puno bolje rade na solo klavijaturama trenutni imam M3, i na pa3 je zvuk je dosta mutniji i u basu i nekako tu efekat mulja ako ga dodas...uvijek sam imao problema s efektima na solo bojama kod aranzera
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
E to nisam probao pa cu prvom prilikom....... Nije to sad nesto puno primijetno ali imam neki dojam pod prstima da malo kasni.... Sa 6-7 kolega u okolini koji sviraju PA3X sam razmijenio misljenje i od njih trojica su mi potvrdili da desna solo strana i kod njih ne izlazi slatko i brzo kao kod solo klavijatura... dok ova druga trojica nisu to primijetili.......
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stvarno kod kuće
|
vec ti napisah ranije da nikom ne izlazi aranzer kao solo, sto se boja tice, i to je evidentno..najvise su tu problem dirke, mozda eto malo i ti efekti, i eto to se odmah oseca pod prtima i nekako se cuje taa mlitavija svirka...tvoj osecaj kasnjenja je subjektivna stvar, kazem mislim da ti imas takav utisak jer se na dirkama aranzera sporije i teze svira, sporije vraca dirka, teza je n odziv, pa se gubi na brzini i naravno nije tako pitka i slatka svirka, kao na solo klavijaturi, vec je mlitava i nekako tvrda za uho, bar ja takav osecaj imam...dok kad zasviras solo klavijaturu, ja koristim recimo fantoma xa za solo, skroz druga prica, daleko to lepse izlazi, a i daleko se lakse svira...pozz
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|