|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
OVako,povezao sam extreme i i30 midi kablom i htio bi vuci boje sa extrema na i30(tj.da na i30 koristim boje sa extrema)ali nikako to nemogu dobit,obrnuto radi a ovako nece!
Probao sam podesit sve one midi kanale i ovako i onako i nikako nece,u cem je problem?
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
budi malo precizniji....jeli nema zvuka nikako kada vuces na i30 ili ti mjenja gore zvukove kada mjenjas na i30???
a sto se tice spajanja...obrnuto ide znaci...to znaci da ti je donja(i30)podesena na midi out... ti moras to na obe kljave podesit sa tim midi kanalima.... prije sam to radiosa yamahom i triton...islo je ali sam moro iz tritona ic na midi out u yamahu na midi in...i na obe kljave u globalu u midiju da podesim sta ide van a sta unutra... a sad u detalje na i30 neznam...ali je tuj negdje...
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
PA dogada se to da kad na i30 promjenim boju promjeni je i na extremeu ali i dalje svira boja sa i30,s tim da mogu promjenit samo kad sam na i30 u program mode-u!
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Downloads: 138
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland e50&korg 01 wfd
![]() |
![]()
Slican problem sam imao sa korgom&rolandom...nisu hteli "zajedno" pa da se ubijes...bitno ti je da samo pravilno ubodes ulaz odnosno izlaz u zavisnosti s kojom klavijaturom sviras ovde si naveo i30,sledeca stvar su midi kanali...gledaj da i na jednoj i na drugoj klavijaturi budu ist(bar je kod mene tako)...ako nece probaj experimentisi jos malo s kanalima...zadnja stvar je sam kabl mada to treba da ti bude poslednja rupa na svirali,ali nikad se ne zna...pa sada probaj...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
MA probao sam sve zivo vec,i ovak i onak,i kabal sam izprebacivo svakak i nece!
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
EVo problem rijesen,uspio sam neako dobit,trebalo je samo ponovo podesit midi kanale i sad radi!
Svejedno hvala kolegama na pomoci!
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...pa to sam ti i objasnio da na obadvije klave moras midisredit
sad me zanima samo kako si postavio midi kanal na extreme a kako na i30??
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa sve sam to probavo i prije i nije htijelo i sad radi!
I na jednom i drugom sam postavio iste midi kanale,znaci 1na i30 i 1na Extreme! U biti samo na i30 odaberem midi kanal koji hocu da vuce sa tritona a na tritonu odaberem boju koju da vuce i to je to!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
extreme, i30, midi |
|
|