|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Gagan za koji sint se ovo odnosi..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Pridruzujem se kolegama koji ne razumiju kakav gagan ima problem i o cemu prica.Malo konfuzno pise.Ako moze nekako narodnim jezikom
![]() Na korg pa3x ako snimis sts on se zalijepi za ritam. Kad god pozovem taj ritam meni su dostupni ta 4 sts koje sam snimio tu. Nikakve performance nemaju veze sa ovim,niti kontam kakve liste se spominju. Tako je bilo i na aranzerima prije pa3x. Jedino ako se na tom pa700 nije nesto drasticno promijenilo,ali sumnjam. Dodato: Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=yHp_BTGpTcc#t=14 Promijenjeno od ella 85 (21.03.2018 u 15:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2016
Downloads: 418
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ako sam dobro skont'o, Gagan hoce da kaze, ako si neku boju postavio na STS... da bi boja funkcionisala kako treba, tu istu boju mora da imas i u performansi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Da tako nesto niko jos nije napravio na psr1500 obican sint ne prima semplove , a u ovoj dvojci ima i gitara i drajfa i ritam i ritam nije sumadinska dvojka , nego po romale gilabe
asuname prala ,,,,, ja sam lepo napiso da sam imo problem sa pa 700 korg ,, ucitam neki set i normalno radi sts u svim ritmovima , medjutim ako slucajno ocu da sviram tercu iz performanse , i posle povucem na 4 sts linije , tih linija vise nema , a pre upotrebe bilo kog instrumenta iz performanse je bilo , znaci to je bio problem ,,,,,, e ja ga resih , posto niko od vas mi nije dao adekvatan odgovor ,,,,, ,,,,,,,, ko razume razumeo je .... Dodato: stakleni Ne nisi me razumeo , da bi sve boje sts u svim ritmovima radile , potrebno je da novoucitani set tj perfom , ponovo memorises u samoj klavijaturi , ili na istom mestu ili po tvojoj zelji , i onda sve radi normalno ,,,, hvala Dodato: GALA Ovo je bilo tvoje pitanje Vlasnik sam pa3x oko mjesec dana i preksinoc sam ucitao par ritmova iz nekog seta i poceo mi isti problem s STS,do tada sve bilo ok,i obrisao sam te ritmove iz svog seta al i dalje nekad STS se promjene... Korg Pa3x Musikant os 1.63 Dal je neko skontao kako rijesiti problem i ja sam resio problem ,,,, i sad uzivam dok sviram malo potanko izlazi na razglas dobos , al korg je to , naviko sam na zvuk , pre sam koristio samo jamahe , al predjoh na korga jer je operativniji od bilo kog jamahinog aranzera ....
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gagan (21.03.2018 u 16:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2016
Downloads: 418
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
@Gagan...i ja sam resio problem
Nisi ti nista rijesio... sasvim je normalno ako ucitas ritam iz drugog seta u svoj set da ti STS nece raditi...jer taj ritam koji si ucitao 'vuce' svoja mjesta iz seta iz koga je ucitan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
hahahahaha
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Gagan al nemamo isti problem s STS...to ne rijesava na pa3x...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Ne komentarisem !!!! , vi ovde sve znate , pa sam i ja dobio , tj nisam dobio adekvatan odgovorna moje postavljeno pitanje ,,,,, Moja teorija glasi , ,,upoznaj instrument ! , i sve o njemu sta moze a sta ne moze ! , i uspeh je tu ,,,,,, hvala na razumevanju ,,,,,,,
Kajem se sto odavno nisam koristio korg aranzere , mnogo su operativniji od yamaha ,
![]() |
Favoriti |
|
|