|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ako moze akordi molim vas
Bosko Jovanovic Boskic- Ljubav lepa ali slepa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zašto sam te tako ludo voleo,
pa te nisam nikada preboleo, svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Otišla si i bol si mi nanela, moje srce jako si povredila, svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Sve je laž, sve ja laž, samo pesma ostala, da me voliš, da te volim to je istina x2 Sad kad si svoju grešku shvatila pesma te je ova meni vratila svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Otišla si i bol si mi nanela, moje srce jako si povredila, svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Sve je laž, sve ja laž, samo pesma ostala da me voliš, da te volim to je istina x2 Dodato: ako nije problem molim vas Promijenjeno od Seki255 (27.02.2018 u 21:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Cm-----------C7--------Fm--G7-
Zašto sam te tako ludo voleo, Cm---------C7-----Fm------F7- pa te nisam nikada preboleo, Bb----Bb7--Eb----Eb7--Abm--F7-Bb-G7- svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Cm------C7-------Fm--G7- Otišla si i bol si mi nanela, Cm--------C7-----Fm-----F7- moje srce jako si povredila, Bb----Bb7--Eb----Eb7--Abm--F7-Bb- svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Abm--Bb7-Eb----Cm- Sve je laž, sve ja laž, Fm---G7-----Cm--- samo pesma ostala, G-----G7----Cm--C7-- da me voliš, da te volim Fm--D7-G- to je istina
Promijenjeno od gitar (28.02.2018 u 14:25 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | Seki255 (03.03.2018) |
![]() |
Favoriti |
|
|