|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
Sve sam to napravio osim ovoga da registriram Genos na musicsoftu jer neznam kako da to napravim. Trazi mi da odaberem neku datoteku. Ali koju?!?!? Hmmm
Yem je 2.5.0 Genos 1.10 ![]() ![]() ![]() ![]() Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Tu je dakle kvaka.
![]() Stavi USB stick u Genosa i odi Expansion Menu i klikni na Export Instrument Info. Tako ćeš prebaciti ID klavijature na USB stick. Izvadi USB iz Genosa, stavi ga u računalo. Logiraj se na YamahaMusicsoft i u profilu pod My Instrument klikni na Ad Instrument. Nakon toga na Browse, pronađi USB stick i datoteku. Klikni na Open. (slika) Sada je tvoj Genos prepoznat u "trgovini" i za njegv ID će biti dodjeljena šifra na Free Pack koji skidaš. Zbog ovakve zaštite se taj isti Free Pack ne može unijeti u nekog drugog Genosa. Tako stvari funkcioniraju i kod svih Packova koji se kupuju u Yamaha Music soft. I potreban je isti ovaj postupak. Koju si Europu skinuo. Ja imam Best of Europe i nije me nešto oduševila. Promijenjeno od casper (01.02.2018 u 22:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|