|
|
Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da se i ja ubacim na kvarno
![]() Imam presonus usb audiobox interfejs i radi to ok,ali ne mogu da snimim ono sto prolazi kroz njega. Instalirani su njegovi asio driveri. Zna li neko u cemu je caka?
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Npr u Audacity. Ovo imam u Recording opcijama
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
kazes ono sto prolazi kroz njega, mislis na ono sto si prikljucio na njegove mikrofonske ulaze ili na sistemski zvuk poput onog sto slusas npr. na youtube-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da,mislim na sistemske zvukove.Nista u njega nije ukljuceno sem slusalica ili zvucnika u phones dzeku.
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
na onoj slici koju si prikazao oznaci stereo mix i dole ga postavi kao default device pa probaj onda....
dole gde pise set default... Promijenjeno od pekilik (20.01.2018 u 20:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To je stereo mix od zvucne kartice laptopa,on radi ok kad presonus nije ukljucen.
To je sve radilo kako treba na xp windowsu,sa asio4all driverima,od viste pa na ovamo uzas. Bez presonusa,ako je upaljen kontakt ili bilo sta sto koristi asio drivere,gubi se zvuk na svemu ostalom,youtube i slicno. Sa presonusom i njeovim asio driverima mnogo je manja latencija,zvuka ima na svemu,samo je problem snimiti sve to sto prolazi kroz njega
![]() |
Favoriti |
|
|