|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nisi jedini, kolega moj iz benda (pjevac) je imao glxd i betu 58a ono sa onim baterijama sto se mogu puniti u resiveru... Ista stvar, krene prekidati, ali ono na sekundu izgubi signal i dodje... To nam se dogadjalo u svadbenom salonu koji iznad krova je nasut zemljom i fakticki je trava na krovu (ono lafo dekoracije sta li vec), u restoranima slicnim koji imaju po metar debljine zida radi zvucne izolacije, u svemu tome predpostavljam da je ometao i wi fi signal i signal mobitela ili pak ako su dva ista rutera glxd blizu jedan drugog(smijesno ali istinito)... Slao je resiver u artist u BL, odradili su mu update softwarea, za cudo, mikrofon nije prekidao, proslo 2-3 mjeseca opet isto... Na kraju ga je prodao i kupio ovaj kao kod tebe i sad nema nikakvih problema, probaj restartirati postavke na njemu, pazi da ne ide u crveno i mislim da neces imat nikakvih problema... Ili je i shure postao kao ova kucna tehnika, 2 godine i rikavela...
![]()
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.11.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
sve je isprobano druze.
probao sam sa softver resetirao bazu menjao frekfencije ali uzalud nista se ne menja. Ostalo je samo da se pogleda unutra da ne ima neki kvar. Mislim da je hardverski. Drugo nema sta da bude. Hvala ti ipak druze na savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|