|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Dobro osjećaš,
![]() Jedino sam razočaran jer ga nisam mogao odmah kupiti i ponijeti kući, mora se čekati par tjedana da dođe u trgovinu. ![]() PS. Ima na forumu ljudi koji su i plaćeni da obave reklamu, koji su probali Genosa ... ja nisam taj ... zašto se oni/on ne bi malo pojavili na temi? Promijenjeno od casper (14.11.2017 u 14:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2012
Mjesto: HR - Picok
Downloads: 0
Uploads: 17
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: SX700, MODX7
![]() |
![]() Citat:
Stvari treba uvijek nazvati pravim imenom, ma kakve one bile, bez obzira na to kojeg proizvođača preferiraš i na čemu trenutno sviraš. Želio bih čuti tvoj dojam, jer smatram da pokušavaš pisati objektivno na bilo koju temu, iako se ponekad može steći dojam da baš i nije tako. Uostalom, samo jasno i objektivno pisanje može pomoći u odluci kod nabave ili prijelaza sa sa jednog instrumenta/proizvođača na drugog. Za ove gore baš i nisam siguran da su probali Genosa, prije bih rekao da su čuli o njemu od nekog tko poznaje nekog tko je bio i vidio Genosa negdje.... pa onda pišu li ga pišu.... Mene, nadam se i većinu, zanima recenzija i dojam nekoga tko je iz prve ruke slušao, vidio, opipao, probao kad već ne mogu sam do Zg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Mislio sam na trgovce koji prodaju Yamahine proizvode i kojima bi trebalo biti u interesu (makar i indirektno) napisati koju rečenicu o onome što imaju na polici u dučanu. Ali nije mi namjera nekoga prozivati ili blatiti, sigurno postoje razlozi zašto je tako i kakvi god da oni bili, ja ih razumijem i prihvaćam.
Dobro sam proučio Genosa, već sam ga dovoljno svirao i imat ću još prilike dok moj ne stigne "na pult". Kažem, dojmovi su onakvi kakve sam i očekivao. Tipke su po "mojoj mjeri", a mislim da će zadovoljiti većinu muzičara. Nekima će možda trebati par sati prilagodbe ali nakon toga neće biti problema. Rekao bih da su negdje između Tyros5 i Montage7. Tipka je dovoljno brza ali istovremeno pruža optimalan otpor koji je potreban da prsti imaju osjećaj sviranja. Drago mi je što su trgovci u Hrvatskoj priuštili prezentacije. Koliko znam, do sada Yamaha kod nas nije na ovaj način pristupala kupcima i ovo mi se čini kao dobar pomak. Neke su stvari mogle izgledati bolje ali i ovo budi optimizam. S druge strane, interes je kod nas na prezentacijama bio vrlo mali. Petnaestak ljudi prvog dana, sedam do osam ljudi drugoga. Tko će znati zašto je tako? Prezentacije su free, još te kuće ponude pićem ... ako ništa, sretneš kolege pa malo pročakulaš ... Pa ne rade baš svi kao što mora Tomy, samo u ZG ima muzičara kao u priči ... Al dobro, zato postojimo mi, zaluđeni vanserijski tehno manijaci da barem malo podignemo prosjek. ![]() Prilažem video koji pokazuje mnogo veće buđete, veće tržište i naravno, ozbiljniju "predstavu" novog instrumenta. Promijenjeno od casper (14.11.2017 u 22:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|