|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Pustimo na stranu te slobodne procjene u obliku postotka, umjetnički dojam što je kome lijepo i subjektivni osjećaj dal' je čaša napola prazna ili napola puna. Ipak sam ja pragmatičar pa ću u skladu s tim i postaviti usporedbu Tyros5-76 i Genosa.
Žuto markirana polja su ono što se novoga nalazi u Genosu. Nisam uspoređivao sitnice poput broja novih zvukova ali sam boldao ono što smatram bitnim dodatkom. Ovo je rađeno na osnovu trenutno dostupnih podataka. Genos ili Tyros 6, pitanje je sad? Promijenjeno od casper (11.10.2017 u 15:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2013
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 15
Uploads: 1
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5, korg kronos
![]() |
![]()
* You said, there is no mono legato. But I heard it should be on the voice set parameters? Could you confirm?
the only portamento setting i could find is Portamento time.. Portamento is a function that creates a smooth transition in pitch from the first note played on the keyboard to the next. The Portamento Time determines the pitch transition time. Higher values result in a longer pitch change time. Setting this to “0” results in no effect. This parameter is avail- able for keyboard parts which are set to “Mono” hm....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|