|
![]() |
#31 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2011
Mjesto: Ćuprija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: gitara
Interesi: muzika i sport
![]() |
![]()
Potrebna mi je pomoć oko ove pesme. Pokušao sam da je skinem, ali nisam siguran koliko je tačno jer ima nekih delova u strofi koje mi je lakše da sviram samo u basu.
Katarina Zivkovic - Ako Se Rastanemo jednom (nova verzija) YT: https://www.youtube.com/watch?v=erYfcOUf_qY Uvod: (TAKT: 2/4) |Am |Am |Am |Am |G7 |G7 |C |C A7 | |Dm |Dm |F |F |Em Em |G |Am | |Am |Am |G |G |G7 |G7 |C |C A7 | |Dm |Dm |F |F |Em Em |G |Am | |Am |Em | Am-----------------Dm--E Ako se rastanemo jednom, G---------------Dm-------F--E ti samo nemoj mene da krivis. Am------------Dm-------E Vrati se tamo odakle si dos'o F------------G-----------Am i po starom nastavi da zivis. Am------------Dm-------E---- Vrati se tamo odakle si dos'o F------------Em---------Am----G i po starom nastavi da zivis. Ref.(2x) F----------G------------Am I niz reku baci uspomene, C-------------------G7-----------C------ ako budes morao, lako ces bez mene. ----G7--------C----G7---------C Za noc jednu sve, sve zaboravi. F--------------Dm--E7------Am-----G Ko jos danas zivi__od ljubavi? (G-------------Em---------Am) (Ko jos danas zivi od ljubavi?) Dodato: Ili bi to trebalo da je ovako. Ova strofa mi baš pravi dosta problema. Uvod: (TAKT: 2/4) |Am |Am |Am |Am |G7 |G7 |C |C A7 | |Dm |Dm |Am |Am |Em Em |G |Am | |Am |Am |Am |Am |G7 |G7 |C |C A7 | |Dm |Dm |Am |Am |Em Em |G |Am | |Am |Em | Am-----------------Dm--G Ako se rastanemo jednom, G---------------F---------E----- ti samo nemoj mene da krivis. Am------------Dm-------G Vrati se tamo odakle si dos'o F------------G-----------Am i po starom nastavi da zivis. Am------------Dm-------G---- Vrati se tamo odakle si dos'o F------------G----------Am----G i po starom nastavi da zivis. Ref.(2x) F----------G------------Am I niz reku baci uspomene, C-------------------G7-----------C------ ako budes morao, lako ces bez mene. ----G7--------C----G7---------C Za noc jednu sve, sve zaboravi. F--------------Dm--E7------Am-----G Ko jos danas zivi__od ljubavi? (G-------------Em---------Am) (Ko jos danas zivi od ljubavi?)
Nije ni gitar nepogrešiv i on je samo čovek. Nisam ni ja nepogrešiv jer i ja sam samo čovek. Ovde je jedino nepogrešiv mgxbty jer je on verovatno android koji ima ugrađen detektor za sve vrste zvukova uključujući i infrazvuk i ultrazvuk. ![]() Promijenjeno od Johnny035 (01.09.2017 u 00:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gitar- moze provjera |
|
|