|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Boki997, imao sam ja triton tr ali mi je problem bio sto nisam mogao da se naviknem na dve klavijature prvenstveno zbog transponovanja posto sam ja od onih muzicara divljaka koji nisu ucili skale kad je bilo vreme pa sviram nakaradno na +/- tako da mi jedna klavijatura stvarno odgovara zbog tih stvari.
@Negoslav: ja sam hteo da prvobitno spustim dirku ali nemogu naci jednog dobrog majstora koji ce to odraditi kvalitetno ... tako da ako neko ima neku preporuku mozda bih pre svega odradio to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nađi ako ništa neki dobar midi controller, jer je stvarno apsurdno da prelaziš s konja na magarca. Mada, čak mislim da ako imaš 2 klavijature, možeš povezat jednu s drugom i da ti se transpoze prenosi.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
imas majstora, promeni ti u pa3x one zicane spiralne opruge na svakoj tipci, one su puno jake zato tako drze dirku originalno, i on stavi mekse , i dirka ko solo dx11 jbt za 25eu u Modrici!! ja nisam radio, radio mi ovamo kolega i jos mnogi. ja sam navikao na originalnu ,3 godine sviram vec na originalnu dirku pa3x. samo nju nosim. ali ovi koji nisu, su to radili , i dirka za solo sad pa sad.
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.01.2017
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg pa4x
Interesi: Muzika,lov,fudbal.....
![]() |
![]()
Ako ti je problem raditi sa dve klavijature onda ti je najbolje resenje ovo sto je napisao kolega branoy.
Nikako nemoj da razmisljas o zameni uradi dirku kako valja i bog da te vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|