|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Volis, volis ti mene kad sam dobar
kad ti k'o dami ruku dodam i kaput ti pridrzim k'o malo vode na dlanu drzim Volis, volis ti mene kad sam nezan kada sam pazljiv i darezljiv da stavis me na ranu volis ti moju lepsu stranu Ref. Volis li me kad sam mrtav pijan volis li me kad pravi sam grubijan volis li me kad okolo se kurvam i zdravlje zbog mene zauvek izgubis reci mi da me volis Volis, volis ti mene kad sam fin kad ovo srce sve ti cini volis ti moje maske sve sto nisam u sustini Ref. Ljubav je crni humor siri se kao tumor dok verujes, a ja lazem te Pa previse zbog tog pijem pa previse zbog tog pusim jer previse ipak volim te ja Ref. Promijenjeno od gitar (16.06.2017 u 20:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Vrtis 4 akorda u krug kroz celu pesmu
Hm--G--Em-------A------------Hm---G Volis, volis ti mene kad sam dobar Em---------A---------Hm--- kad ti k'o dami ruku dodam Em------A---------- i kaput ti pridrzim Em-------F#m-----G------A--- k'o malo vode na dlanu drzim Volis, volis ti mene kad sam nezan kada sam pazljiv i darezljiv da stavis me na ranu volis ti moju lepsu stranu Ref. Hm-G-Em-A Volis li me kad sam mrtav pijan volis li me kad pravi sam grubijan volis li me kad okolo se kurvam i zdravlje zbog mene zauvek izgubis reci mi da me volis Volis, volis ti mene kad sam fin kad ovo srce sve ti cini volis ti moje maske sve sto nisam u sustini Ref. G Ljubav je crni humor Hm siri se kao tumor A dok verujes, F#m a ja lazem te Pa previse zbog tog pijem pa previse zbog tog pusim jer previse ipak volim te ja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|