Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 24.02.2017, 12:40   #26
accordst
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
accordst befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard PowerMate Alibaba

Ima na alibabi svega,pa i prevara ...
Prije par godina našao sam tako na alibabi Yamaha Tyros tada najnoviji model koji je bio aktualan,ulogirao se malo istražio po alibabinom forumu i naravno da sam uplatio pozdravio bi se s novcima.Naravno na oglasu je postojala tvornica sa adresom u Indoneziji gdje su se inače sklapale i kao dobije se po tvorničkoj cijeni(cca 50% od one u dućanu).Potrošio sam poprilično vremena dok sam sve istražio ...dobio sam i službeni mail sa pečatom i da ne pričam sada na široko...sva sreća pa sam izgubio samo vrijeme-bila je prilično profesionalna prevara.Sumnjam da bi Dynacord dozvolio prodaju mimo njihove ovlaštene prodajne mreže.Pošalji im taj link u Njemačku pa vidi što će ti odgovoriti,vjerovatno će imati nekakav komentar ...
Uglavnom su firme na Alibabi u redu,ali zbog količine provuče se i kakva prevara.Ovo pišem samo zato jer sam malo skeptičan zbog iskustva koje sam imao vezano za prethodno spomenutu Yamahu Tyros
accordst je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije