|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Kada bi neko uporedio RCF 735A ili 745A sa EV ZX5 pa da čujem miljenje...
Dodato: Kada bi neko uporedio RCF 735a ili745A sa EV ZX 5 pa da čujem mišljenje Promijenjeno od accordst (20.02.2017 u 00:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 16.10.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Upravo ono o cemu sam pricao.ZX5 bolje radi,njih imam a RCF sam slusao a i sam kvalitet komponenti tj zvucnika je na strani EV.Taj bas je daleko kvalitetniji od njegove primene u ZX5 kutiji.To je njihov top model i pravi se u Americi.Nije kinez.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Taj zx5 je vrlo osjetljiv, i za njega treba extra dobro pojacalo da bi svirao kako treba, o drajveru nd2 je vec sve ispricano, kako crkava non stop u toj istoj kutiji, zbog loseg rezanja. A za rcf se zna koliko je pouzdan i sta sve trpi.
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ja govorim o tonu a ne o koliko vidim da je svima vaznije da se to sto vise pojaca i da se ne rukuje nestrucno.Ja ih imam godinama i drajveri su original.Ako covek ima svoj sistem trebalo bi da zna sta moze a sa ZX5 moze sasvim dosta.ND2 jeste osetljiv ali mu je zato bas DVX3150 neprikosnoven.Licno sam vadio zvucnik iz kutije i testirao ga sa dosta zvucnika.RCF,B&C,Eighteen Sound,Oberton,Eminence,Fane i nema tog tona kao DVX3150.Ali da se ne udaljavamo od teme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 18.05.2011
Rekao HVALA: 4
![]() |
![]()
Jeli pricate o pasivnim zx5 ili aktivnim?
posto je rcf aktivna 745a i 735a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Pricali smo konkretno o pasivnim jer je covek i pitao za ZX5 a ne ZXA5 koje su aktivne.Mozda je mislio na njih ali je napisao tako.Svejedno meni se opet licno svidjaju ZXA5.Ljubitelj sam Vojsovog zvuka i po meni u toj klasi je neprikosnoven.Dobar je RCF za svoju cenu uvek dobro daje i zilav je ali tonski je ispod Vojsa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
![]() |
![]()
Uglavno ljudi imaju pasivnu verziju ZX5 i treba kvalitetno pojačalo za tu kutiju, ,a ako je neko uporedio ZX 5A I RCF 735A ili 745A ,dobrodošlo je mišljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|