|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala vam na odgovorima. PA600 bih morao još malo da čekam, polovno kad kupujem moram da iskeširam nema odloženog
![]() Dobro, videću, pričao sam skoro sa nekim o PA500 pa sam počeo da se mislim zbog toga i listam. A PA500 izlazi iz mode samo zbog sampler-a? Ima za njega dosta setova, možda mi je bolje ako bih počeo negde da sviram da počnem sa pa500 pa kasnije ako sviranje bude isplativo uzmem PA600? Ovako za svoj gušt što se kaže i drugarske rođendane pa500 je više nego dobar. Al dobro, da ne dosađujem, PA600 je klasa iznad, primljeno k znanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.12.2016
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x, Yamaha DX11, Paolo Soprani
![]() |
![]()
Ja imam pa600 i prezadovoljan sam, previše prostora, fino izgleda, lagana klavijatura, i na sve to jeftina.. Samo ako si već razmišljao uzeti pa300 nov, još malo dodaš i uzmeš pa600 nov koji je daleko bolji.
Dodato: Ja imam pa600 i prezadovoljan sam, previše prostora, fino izgleda, lagana klavijatura, i na sve to jeftina.. Samo ako si već razmišljao uzeti pa300 nov, još malo dodaš i uzmeš pa600 nov koji je daleko bolji. A Pa500 se ne proizvodi više ja mislim, moj ti je savjet korg pa600, nećeš se pokajati sigurno. Promijenjeno od edokorg (15.12.2016 u 16:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne bi na tvom mjestu prelazio na drugi brand i kao što kolege kažu, ostani na Korgu. Korg je Plug and play klavijatura u svakom smislu i manje će te boliti glava. Jedno poređenje, nisam pipnuo klavijature pune 3 godine. U međuvremenu sam postao kolekcionar klavijatura i zadnji model pored 6 već skupljenih koji sam uzeo je Triton. Uključio sam Roland Fantom X6 sa kojim sam radio dugo i blenuo u njega ko tele... sve sam zaboravio. Triton sam spremio za svirku u roku par sati...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2016
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pffff nista, hvala vam, skupljam kintu, sacekacu jos malo.. PA300 otpada definitivno, pa i PA500 osim ako mi ga neko ne "pokloni"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Za Pa300 ne znam ali Pa500 ima definitivno najlošiju i najodvratniju tipku od svih klavijatura ikada proizvedenih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|