|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Pozdrav
A 3000 nema vocalist ali je za narodnu-folk-oriental muziku u svakom slucaju bolja. S-970 ima vocalist ali neces biti u stanju da ga koristis kao na Korgu jer nemogu terce za narodnu muziku .....ali ako sviras zabavnjake onda je u svakom slucaju bolja od A-3000. Ako procitas ovu temu od pocetka ,,imaces priliku da pronadjes sve o njima. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Vocalist je isti na PSR S970, Tyros4 i Tyros5.
Kao što je rekao @tyros2, "narodone terce" neće pjevati ali za zabavnu glazbu ima dovoljno mogućnosti. Ima dovoljno preseta, a ako želiš da pjeva "čistu tercu" gore ili dolje može se prilagoditi u podešavanjima. Ovdje sam to opisao. Da li će zadovoljiti tvoje potrebe ovisi o tome što od njega očekuješ ali i o tome kako ga naprogramiraš. Ima dosta podešavanja na razini samog mikrofona što je od presudnog značaja za rad vocalista, a prateći vokali se daju dobro uklopiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
hvala puno. Ja sad ne bi da smaram sa korgom na temi yamaha ali naso sam povoljno (na rate) pa 3x le pa mozda njega uzmem. U svakom slucaju ili on ili yamaha s970 trecu opciju i ne gledam. ja sam u Nemackoj i ovde je nekako fora da sve bude precizno i tacno (na zalost fajl) pa ja sviram na triton le na kome imam i terce i sve boje a ispod mi je psr 1500 za pustanje fajla koji inace vise sluzi z aritam jer preko njega sviram i forspil i sve ostalo na solo klavijaturi a i vise moze da se ukrasi kad ide fajl a preko njega se svira nego kad se samo svira uz ritam al da ne duzim korg ima dva plejera pa je funkcionalniji za rad sa fajlovima i moguce da je bolji vokalist. ali kazem ne znam samo pretpostavljam da je tako a ako nisam dosadan voleo bih da mi nesto i tome kazete. i da, kad mikrofon ide u miksetu onda se lako steluje reverb, hal i ostalo al da li je to izvodljivo i kd se u klavijaturu ubode. nesto me zeza tastatura ne znam gde je znak pitanja. hehe. hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|