Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 04.12.2016, 19:15   #32
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Casper
Svaka ti je rec na mestu,slazem se 100% sa tobom.

@Marjan MIlosevic

Moje misljenje o kutiji MMacoustics G12 koju proizvodi nas drugar Marjan :

Kutija ima vrhunske komponente BMS najbolja 12ka , BMS drajver, kutija 20kg trpi 2000w provereno (koristio sam ih sa pojacalom powersoft k10 2x 4000w na 4 oma) , ton je ozbiljan...

Nisam video manju kutiju i laksu ,a da pruza toliko. Daleko je bolja od JBL srx 712 i slicnih ...

Jedina mana kutije je sto zahteva mnogo ozbiljan snagas koji i ozbiljno kosta.

Sinoc sam radio svirku sa dve MMacoustics G12 i dva basa , pojacala powersoft k10 za bas i k3 je bio na satelitima . Ozbiljan ton , ozbiljna svirka , bend je fasciniran i trazili su da im sledeci vikend ponovo taj istem donesem u hotel sumarice za neku svirku pa cu tada iskoristiti priliku i da ih malo fotografisem i postavim ovde neku sliku...

Svakako iskoristicu priliku da kazem svim kolegama ovde da ukoliko zele da cuju i probaju G12 kutije mogu slobodno da se jave i dobice ih na probu. Samo bih vas zamolio da to bude posle nove godine kada budemo imali malo vise slobodnog vremena i manje guzve...
Dodato:
P.S. Zamolicu administratore , ako je problem sto na slici stoje moje informacije i broj telefona da slobodno zamagle i sakriju iste...A ako neko zeli da cuje i proba G12 kutije moze da me kontaktira ovde u privatnim porukama.

pozz

Promijenjeno od neshatomic (04.12.2016 u 19:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
neshatomic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije