|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ma svaka čast majstore. Skidam kapu do poda. Vidiš, mogo bi i meni nešto da izaranžiraš za predstoječi festival. Muziku i tekst imam, samo moram aranžman nabavit od profesionalca. I da ako pjesma pobjedi morat češ da potegneš kojih 500 km na feštu
![]() Kad dođe vrijeme čut čemo se private da dogovorimo sve u tanane. Naravno, ako pristaješ care. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Sta da kazem....Svaka Cast Majstore!!! Samo dalje tako...
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala ljudi na podrsci!Kreso tu smo uvek za akcijee
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Marko svaka čast majstore...S ovim si pokazo da si pravi profesionalac i talenat u vodama muzike...Sad pojedinci koji stu te kritikovali (znaš i sam) mogu da šute i da se dive majstorskom poslu...Onaj ko ovako stigne do festivala i napravi odličan material može da se naziva profesionalnim muzičarom a ostali koji nikad nisu vidjeli bine ili tv kamere a glume virtoze samo neka šute...Ne započinjem gužvu nit svađu ali poslije onoliko kritika na Macov račun,nek se vidi ko je Marko---Moj veliki prijatelj i legenda s kojim se ponosim da ga znam i da je član našeg sajta...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ej marco...jel ti ovo i pjevas ili sam ja malo vise cugno???
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Alix hvala puno buraz,nemam reci brate
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat: