|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 127 puta u 115 Postova
![]() |
![]()
Pitanje za kolege koji sviraju pa4, po kojim karakteristikama je bolji pa4 od pa3?Zbog boljih internih soundova, bubnja,vokaliste ili semplovi koji se vuku jos od pa800 izlaze bolje...??? Vecina nas uglavnom prebaci set iz predhodnog modela, malo korigira i tjeraj dalje. Meni je to dosadilo i presao sam na Yamahu.
Pitanje ne postavljam kao provokaciju za korisnike Korga. Dodato: Iskljucujem iz noviteta midi to style Promijenjeno od ffb (21.10.2016 u 13:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja mislim da je 99.4% ljudi preslo na pa4x da bi se ponovili i da bi ispratili trend,mislim da su sa pa3x svi bili zadovoljni i da nijedan korisnik i nije ni ocekivao nikakvu revoluciju prelaskom na pa4x sem nekih sitnih detalja,tako to ide menja se staro za novo kad je tehnologija u pitanju i prodaje se dok se moze dobiti dobra cena i doplatiti nesto posle i uzeti novo,mislim da je kod vecine ta politika.
Sledeći član vam se zahvalio mimiki za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (21.10.2016) |
![]() |
Favoriti |
|
|