|
|
|
||||||
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 272
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
Sve to stoji da ce to zvucati dosta bolje nego bilo koji arazanzer na trzistu. Samo sto to treba srediti da zvuci. A verujem da samo 5-10% muzicara moze da skocka sve to. A sa druge strane ovde kod mene (Beograd i okolina ) mogu slobodno reci da niko vise ne juri za nekim tonom. 95% muzicara zvuci skoro isto, Korg i Brma set. Gosti zadovoljni, muzicari zadovoljni sa parama. Samo komercijala i sve se svodi kao posao od kojeg se uzimaju pare. Zato je Korg Pa 600 extra klavijatura . Za male pare dobijas sredstvo za rad. Ne vuces na tezge nista sem klavijature i stalka. I ne daj Boze da se nesto desi sa klavijaturom opet nisu toliko velike pare, kupis drugi i vozi.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio dmmacak za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (21.10.2016) |
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.833 puta u 1.364 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Mi smo se malo zaigrali, a autoru teme se izgleda ne žuri.
![]() Nema veze, bitno da se razmjenjuju iskustva. Što kažete na ovo, radi se o live svirci, interni soundovi aranžera. Jel li to vrijedi što? Uzmite u obzir da je skinuoto s Youtuba, izrezano i složeno u minutu i pol. Dakle, snimak je ponešto (dosta) izgubio na kvaliteti ali se čuje dovoljno za neku procjenu. Žao mi je što nisam našašo neke specifičnije melodije za Balkan ali i ovo može poslužiti. Koliko bi "novaca" dali za ovaj sound? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
mene ovaj sound asocira na yamahu
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.833 puta u 1.364 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Znaš da sam fan, a što bi drugo bilo
![]() Jel to vrijedi 700 eura. Novo s garancijom? |
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 43
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
Citat:
Ko radi non stop svaki kabl ili dodatak viška mu je previše.... pa600 je neki kompromis svega toga.... naravno da nije idealan i da je daleko od toga.... ali za namenu koju je i postavljač teme tražio je najbolja opcija.... sve ostalo je promašaj... pogotovo ovaj live aranžer.... dobar je možda za nekog ko sedi na barskoj stolici u piceriji i svira laganu programsku muziku..... za nas "komercijaliste" vredi ko lipov q*ac.... Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
|||
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|