|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kod tebe vrijedi ona nardona - "bolje se rodit bez "one stvari" nego bez sreće" Jer, ako imaš sreće možda će ti narasti ona stvar.
![]() Ništa, sad opet kod onog servisera koji ti je popravljo jedinicu. ![]() ######################## Zezam se, a znam da ti nije do zafrkancije. Ajmo malo ozbiljno. Nema tu priče, vrati prijatelju mixer i nek ti nazad da lovu. Jedno popodne je kod tebe, pa da si ga kupio preko oglasnika mora ga primit nazat, a kamoli ako ga poznaš ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ma nema ništa od povratka,već je kupio trojku!!!
Zbilja sam pegula!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ma daj nemoj me zezat. U jednom danu si ga nagovorio da ti proda "dvojku", a on kao nije htio. I onda odmah isti dan kupio "trojku".
Jel ti dobar prijatelj? Imam ja jednu bejzbol palicu ako ti treba, pošaljem ti je na moj trošak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
JBg,nije mi prijatelj ali se znamo 20 tak godina,i menjamo jedan drugog!Zbilja sam ga jutros nagovorio,jer i kad sam kupovao jedinicu isto sam ga pitao da li bi prodao dvojku i za malo.Radi se oliku koji lako prodaje i automaobile i menja i sve ne znam šta,ali ovu dvojku je kupio novu,znam,a u govorio je danas baš zato što sam mu ponudio ja,jbg,i sad kao ajde nemoj da pravim od jezika lopatu,neće ti to zujati,videćeš,na kraju ako i bude nešto pošalji u servis ja ću platiti.....ubiću se!!!!
Evo "guglam" i ja sam zaključio(moš! misliti ja"hahahah) da može biti trafo i to više razloga ili uzrika. Znaš li možda koli ko desetina eura bi mogao biti trafo,po slikama mi izgleda kao taj "trousni"što ga zovu? Znaš li išta o tome. inače Miksdeta radi besprekorno,svi šiberi,dugmići,estetski izgleda stvarno očuvano,cena je bila 1100e sa torbom,ralano. On svira na nju 2-3 puta sedmično....stvarno ne znam šta ću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ne bih znao uzrok niti imam iskustva s tim. Trafo može stvarati smetnje koje su slične tvojima ali mi nije jasno kako ih on prije nije osjetio (ili je to zatajio).
Ipak ćeš morati kod majstora ... ![]() Ako je poznanik od kojeg si kupio fer i korektan, trebao bi snositi cjelokupan popravak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Rekao mi je tek kad sam došao kući da je imao par puta na različitim mestima,ali da nije obraćao pažnju dna to jer se dešavalo i drugima da ih "struja zeza".kod mene od 20 muzičara,vlasnika razglasa imaju "dynakorda" njih 18. ta dvojica sam ja i još jedan drugi što je imao nešto nepoznato
![]() Ne beži on od odgovornosti i hoće da plati eventualnu popravku ali evo i malopre(preuzeo je trojku u N.S me uverava da to nije ništa ozbiljno i da se to dešava kod PM-2 da trafo ponekad zuji,a ja onako mislim pa i da platim eventualnu popravku toga opet imam zbilja očuvanu miksetu,jer evo sad sam išao redom sve i jedan dugmič i potenciometar kada mrdam i pojačavam,Sve radi besprekorno. Interesuje me da li trafo radi na principu sijalice?Primetio sam da kad je direktno uključen u mrežu ,zuji stalno,a kad je u korektoru napona onda u talasima,intervali zujanja i tišene oprilike 10tk sekundi.Inače,vlasnik i pevač te ekipe su toliko pili da nije ni čudo da zuji i mikser!!! A to što zuji,ma neka zuji ko ga h..e i ja zujim malo pamalo sdqamo da nešto ne rikne!!!! Promijenjeno od VUNIMRAV (14.10.2016 u 00:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ništa, onda je najbolje da odeš u bravare, kad zuji ko "švajs aparat"
![]() Provjeri još, izvadi sve iz ulaznih kanala. Spoji zvučnike s provjerenim kablovima. Mixer bi smio imati minimalan šum koji se čuje samo ako je u prostoriji potpuna tišina i kada približiš uho kutiji. Sve ostalo je znak da nešto ne valja. Probaj dotegnuti vijak (crveni kvadratić) sa stražnje strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|